Doel Jeugd WK (wagc) 2021 behaald

Doel Jeugd WK (wagc) 2021 behaald

Op vrijdag 26 november 2021 start het Jeugd WK (WAGC) in Baku.

Vrijdag middag heb ik mijn PCR test en laatste training. Bij een negatieve test vlieg ik zondag samen met het Nederlandse delegatie junioren eerst richting Istanbul om na een korte tussenstop door te vliegen naar Baku Azerbeidzjan. Aankomst zal daar maandag ochtend plaatselijk tijd rond 6:00 uur zijn (3:00 Nederlandse tijd)

De eerste dagen staan vol in het teken van diverse soorten trainingen. Op vrijdag 26 november mag ik als 6e deelnemer in het laatste blok (tussen 11 en 12 Nederlandse tijd)  mijn verplichte en keuze oefening springen. Op zaterdag 27 november spring ik met Jorja Visser al allerlaatste deelnemers synchroon. Dit zal ergens rond de klok van 13:00 – 13:30 uur zijn. Houdt mijn Facebook in de gaten voor de juiste livestreams hiervoor.