DUTCH TRAMPOLINE OPEN 2022

DUTCH TRAMPOLINE OPEN 2022

In het weekend 18 tm 20 maart 2022 heb ik deelgenomen aan DTO 2022.

Op zaterdag nam ik individueel deel aan mijn eigen leeftijdscategorie. Na een tevreden verplichte oefening maakte ik helaas de fout door een sprong te herhalen en een basis sprong te moeten aanpassen. Hierdoor wordt de score natuurlijk aanzienlijk lager. Ik eindigde toch niet geheel ontevreden op de 15e plaats van het toernooi.

Zondag was het tijd voor synchroon met Jorja Visser, maar doordat zij ouder is was deze categorie 17 tm 21 jaar. We mochten voor het eerst 2 keuze oefeningen laten zien en de beste zou tellen. Bij 1 van 2 viel Jorja. Maar we hadden best een mooie oefening laten zien, waardoor we de finale behaalden. Helaas zette ik mijn 1e sprong te hoog in waardoor ik op de mat belanden en wij hierdoor 8e werden.

Al met al weer een leuk eerste internationale toernooi van het jaar. Op naar hopelijk nog 2 dit jaar, namelijk EK Italiƫ Rimini in juni en WAGC (jeugd WK) Bulgarije Sofia in november.