Gekwalificeerd voor het Jeugd WK

Gekwalificeerd voor het Jeugd WK

De kwalificatie wedstrijden voor de WAGC (jeugd WK) zitten erop! Met 2 kwalificatie momenten minder (5 i.p.v. 7) heb ik mij toch weten te plaatsen. Op zondag 11 november 2018 vertrek ik met het Nederlands team naar Sint Petersburg in Rusland.

Helaas moet ik de reis naar Sint Petersburg, het inschrijfgeld en het kledingpakket zelf bekostigen. Daardoor ben ik op zoek naar bedrijven die in mij geloven en die mij willen sponsoren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Als er een bedrag overblijft van het gesponsord geldbedrag, dan wordt dit uitsluitend gebruikt voor andere internationale wedstrijden die het gehele jaar plaatsvinden. Dit jaar heb ik deel genomen aan Dutch Open Alkmaar, Gymcity Open Cottbus in Duitsland en Friendship cup Tsjechiƫ geweest. Begin november vertrek ik naar Engeland voor David Ward Hunt cup 2018. Over dit soort wedstrijden zal ik altijd een update plaatsen op deze site en mijn Facebookpagina.