Media-oud

Megan in Cottbus Duitsland

(Bericht van Juni 2018, bron gympower.nl)
COTTBUS, Duitsland – Op zaterdag 9 juni 2018 vond in Cottbus voor de zevende keer het internationale trampolinetoernooi Gym City Open plaats, een mooie warming-up voor de trampolineliefhebbers voor het NK. Delegaties van de sportclubs Flik-Flak Den Bosch, Triffis Alkmaar en TSH Heerenveen namen deel aan deze goed georganiseerde wedstrijd. Er werden door Nederlandse deelnemers twee podiumplaatsen en vijf finaleplaatsen behaald. Goud voor Senna van Gelder en brons voor Romana Schuring. Eline Windig reisde mede namens GymPOWER af naar Duitsland en tekende dit verslag op.

In de klasse 11-12 meisjes deden namens de Nederlandse clubs mee: Senna van Gelder, Jenaya van den Berg, Megan Brouwers en Melia Pavlopoulos. De kersverse OJTS-ers Van Gelder en Brouwer (beiden Flik-Flak Den Bosch) de finale. Van Gelder sprong daar een wereldoefening, beloond door de jury met maar liefst 47.705 punten. Hiermee liet ze alle concurrentie achter zich. Ook trainingsmaatje Brouwers sprong tussen de sterke tegenstanders naar de finale. Zij eindigde op een knappe zesde plaats. Een dolgelukkige Van Gelder: “Het ging echt beter dan verwacht want ik heb een score neergezet waarvan ik echt niet had gedacht dat ik die kon halen.“ Clubgenote Brouwers: “Mijn wedstrijd ging ook goed. Nu gaan we proberen ons voor de WAGC te plaatsen”

Foto © Eline Windig

Volg Megan op Facebook

Megan wordt gevolgd door het Jeugdjournaal

Megan’s eerste interview met Gympower.nl

(Bericht van Maart 2016, bron gympower.nl)
’s-HERTOGENBOSCH – Megan Brouwers (9) is trampolinespringster en komt uit voor Flik-Flak Sportclub ’s-Hertogenbosch. Op het IAG 2015 werd ze vierde in de jongste klasse en een maand later werd ze op de NK tijdens Fantastic Gymnastics in Ahoy Rotterdam Nederlands Kampioen in de klasse D Pupil. Het grote talent houdt van beweging en sport en wil ooit heel graag naar de Olympische Spelen, net als Rea Lenders die bij haar club traint. Daarvoor is ze bereid alles te doen wat nodig is, blijkt uit haar verhaal. GymPOWER.nl zocht haar op in de grote trampolinezaal van de Flik-Flak Hal in ’s-Hertogenbosch.

Lees het volledige interview verder op Gympower.nl

Megan samen met Rea Lenders

Airgym producten uit testen

Wil jij Megan helpen? Geloof jij in haar? Zij is blij met elke euro