Sponsor Yvonne van Gennip Talent Fonds

Sponsor Yvonne van Gennip Talent Fonds

ROSMALEN – De 14 jarige Megan Brouwers wil dolgraag naar het WK (WAGC –  Jeugd WK) leeftijdscategorie 15 tot en met 17 jaar in Baku in Azerbeidzjan.  Van het Yvonne van Gennip Talent Fonds heeft zij een donatie gehad om het totaal bedrag bij elkaar te krijgen om deze droom werkelijkheid te maken.

Dit jeugd Wk vindt plaats vanaf 26 november 2021. De data van de kwalificaties zijn helaas (door Corona) nog niet vastgesteld. In de categorie waarin Megan deelneemt (15 tm 17 jaar) is zij de jongste deelneemster. Megan wordt namelijk pas na het jeugd WK 15 jaar.

Megans talent is al op 5-jarige leeftijd ontdekt bij Flik-Flak Den Bosch. Daar traint ze normaal gesproken 15 uur per week. Momenteel is hier een aangepast (Corona) schema voor gemaakt.

De KNGU betaald helaas niet meer mee aan de trampolinesport en komen alle kosten voor eigen rekening. Dit houdt in o.a. contributie € 145,50 p.m., wedstrijdgeld en inschrijfgeld ongeveer € 400,- p.j. (afhankelijk waaraan ik kan en mag deelnemen), kleding € 200,- á €300,- p.j (afhankelijk hoe snel ik groei), reizen voor binnen en buitenlandse wedstrijden om ervaring op te doen. Als ik aan internationale wedstrijden deel wil nemen is het bedrag ontzettend hoog. Om mij verder te ontwikkelen en mijn dromen waar te maken is deelname hieraan zeer wenselijk.

Zonder deze donaties kan ik helaas zelf niet genoeg geld opbrengen om mee te reizen met Team NL. Met dit team ben ik eerder in Rusland geweest voor een WK waar ik 4e synchroon werd. Ik werk er hard aan om mij weer te kunnen plaatsen dit jaar. Helaas is Tokio vanwege financiële te kort aan mij voorbij gegaan.

Megan : Mijn grootste droom is om ooit mee te mogen doen aan de Olympische spelen, net als Rea Lenders. Zij is een groot voorbeeld voor mij.”

Om school te kunnen combineren met haar sport op topniveau gaat ze naar de Topsport Talentschool het Rodenborch-College in Rosmalen.

Meer over mij is er te vinden op mijn website en social media kanalen.

https://www.facebook.com/meganbrouwers2006/

https://www.instagram.com/meganxtrampoline/